Til hovedinnhold

Datterselskaper

Her kan du lese om våre datterselskaper!

Isdalen

Isdalen ble startet i 1990, med frozen yogurt som hovedprodukt.
Isdalen er et lite, men veldrevet selskap med 7 ansatte, som dekker hele landet. Frozen yogurt- og slushprodukter lages på egne oppskrifter og kan «skreddersys» hvis man ønsker en spesiell smak.

Isdalen produserer også veganske varianter, både som «soft-is» og som vanlig spise-is. Isdalen selger også Acai og fruktpureer.

I porteføljen har de merkevarer som Häagen-Dazs, Halo Top, Nik´s, Nocco, Barebells og Kulinaris

Isdalen har leveranseavtaler med NorgesGruppen (Deli De Luca, Meny) , Reitangruppen, (Rema 1000, 7-Eleven, Narvesen) Coop Mega, SatsElixia, Jordbærpikene og en rekke andre mindre kjeder og enkeltstående kunder.

Les mer på Isdalen.no

 

Laguna Produkter AS - Iskalde fristelser siden 1991

Laguna Produkter AS er et av Norges ledende selskap innen vann-is og frossen drikke segmentet, med merkevarene BrainCooler, BrainCooler Sukkerfri, Tropical Shave Ice og Blizz drinks.

Innovasjon og egenutvikling av produkter og smaker har vært grunnfundamentet for Laguna Produkter AS, og det blir jevnlig introdusert nye smaker og produkter.

Alle produktene er laget og fremstilt hos Laguna Produkter i Holmestrand.

 

Les mer på Lagunaprodukter.no

 

Kulinaris

Kulinaris, den lille iskremfabrikken på Kolbotn lager iskrem og sorbet basert på de beste råvarer fra inn- og utland, og er kompromissløs for å oppnå best mulig opplevelse av smak og kvalitet for forbrukeren. Kulinaris ble stiftet i 2002, og er i dag en veldrevet småskala-fabrikk. Kulinaris iskrem og sorbet selges i 0,5L bokser i daglivarebutikker, og som kule-is fra isbarer, kafeer og restauranter i hele landet.

Les mer på kulinaris.no