Til hovedinnhold

Om oss

Våre verdier

I Diplom-Is har vi tre verdier, som gjenspeiler hvordan vi jobber og hvordan vi ønsker å være som selskap.
tre medarbeidere

Nysgjerrig

Vi stiller spørsmål for å utforske for å finne ut av hva våre kunder og forbrukere ønsker. Vi arbeider alltid for å finne gode løsninger og for å tilegne oss kunnskap, slik at kundene og forbrukerne skal få en deilig is-opplevelse. 

Modig

Vi våger å prøve ut nye løsninger for å begeistre kunder og forbrukere. Noen ganger må vi prøve uten å være sikker på resultatet, da lærer vi av våre feil og korrigerer retning. Vi vil heller prøve ut nye ideer og gjøre feil enn ikke å prøve i det hele tatt. 

Raus

Vi unner andre suksess og lytter til kollegers innspill og ønsker. Vi har et åpent sinn og tolker andre i beste mening. Vi viser respekt, hjelper kolleger og deler beste praksis – slik at vi gjør hverandre gode. Vi strekker oss for at vi skal nå selskapets felles mål.

 

 

Vår visjon

“Elsket av folket"

For at vi skal videreutvikle oss som et lønnsomt og fremtidsrettet iskremselskap med trygge arbeidsplasser og høyt forbruk av eiernes råvarer, må våre produkter være elsket av folket. De må foretrekke våre fremfor våre konkurrenters produkter – både eksisterende og mulige nye konkurrenter. Produktene må være nyskapende og fange nye målgrupper og nye trender. Produktene må ha overlegen og like god kvalitet – hver gang.

 

Vår misjon

"Vi er hele Norges Iskrem"

Vi skal sørge for at alle i Norge, uavhengig av hvor de bor, har god tilgang på vår iskrem. Vi er en sentral del av den norske folkekulturen og utvikler oss sammen med befolkningen. Vi har produkter for alle behov og situasjoner.