Til hovedinnhold
Isdessert med friske bær servert i glass

17. mai dessert i glass

Dette er en feiende flott festdessert, perfekt til 17.mai! 

Bon appetit!

Lag en supergod porsjonsdessert med is, bær og crunch, en lett og sommerlig fristelse til varme dager.

Ingredienser

  • Diplom-Is Vanilje 2l
  • Diplom-Is Vaffelkjeks
  • Bringebær
  • Blåbær
  • Mynte

Slik gjør du det

  1. 1
    Knus vaffelkjeks i små biter og legg dem som et crunchy lag i bunnen av et glass.
  2. 2
    Dekk kjekslaget med bringebær.
  3. 3
    Legg en kule vaniljeis på toppen av bringebærene. Rør gjerne isen lett sammen med en mikser før du fyller den i glasset med en sprøytepose.
  4. 4
    Topp isdesserten med blåbær og pynt med et par mynteblader.