Lag en supergod porsjonsdessert med is, bær og crunch, en lett og sommerlig fristelse til varme dager.
![Isdessert med friske bær servert i glass](/inspirasjon/oppskrifter/17-mai-dessert-i-glass/_/image/118004d6-6ec2-4f88-aa7d-234a8892c899:28e95c489bccd9b790980b7a190a4b3bb90a803e/width-1000/Is_kjeks_og_b%C3%A6r_i_r%C3%B8dt_hvitt_og_bla%CC%8Att.jpg)
17. mai dessert i glass
Dette er en feiende flott festdessert, perfekt til 17.mai!
Bon appetit!
Ingredienser
-
Diplom-Is Vanilje 2l
-
Diplom-Is Vaffelkjeks
-
Bringebær
-
Blåbær
-
Mynte
Slik gjør du det
-
1Knus vaffelkjeks i små biter og legg dem som et crunchy lag i bunnen av et glass.
-
2Dekk kjekslaget med bringebær.
-
3Legg en kule vaniljeis på toppen av bringebærene. Rør gjerne isen lett sammen med en mikser før du fyller den i glasset med en sprøytepose.
-
4Topp isdesserten med blåbær og pynt med et par mynteblader.