Is og bær er en fantastisk kombinasjon og ekstra festlig å servere som en iskake til store anledninger, enten det er 17. mai, konfirmasjon eller bursdag.
![iskake med friske bær. 17.mai-pynt på bordet](/inspirasjon/oppskrifter/17-mai-iskake/_/image/b8764492-ec61-4096-9063-133840c09959:f543d0fc0c42c9894e8e9a58a542fc61e7dd4512/width-1000/17_mai_iskake_m_b%C3%A6r.jpg)
17. mai iskake
En iskake med smak av søt sommer! Perfekt til 17.mai!
Ingredienser
-
Diplom-Is Vanilje 2l
-
Diplom-Is Sjokoladecrisp
-
Jordbær
-
Bringebær
-
Blåbær
Slik gjør du det
-
1Snu vaniljeisen opp ned og velt den over på et fat. Sett gjerne isen tilbake i fryseren slik at den fester seg til fatet. Ta den ut og pynt rett før servering.
-
2Strø over sjokoladecrisp.
-
3Pynt iskaken med friske bær i ulike farger.