Det vi liker aller best med is er at det kun er fantasien som setter grenser. Dette er superenkle ismuffins, som alle kan lage! Her har vi prøvd oss på pistasj-ismuffins av sjokolade! Vil du også prøve?
Is-muffins av sjokolade
Alle er enige i at is er godt, men av og til kan det kanskje være greit å utfordre den klassiske iskjeksen og finne på noe gøy?
Ingredienser
-
Diplom-Is Lys sjokoladesaus som stivner på isen
-
Diplom-Is Sjokoladesaus
-
Diplom-Is Pistasj 2l
-
Papirmuffinsformer
Slik gjør du det
-
1Ha Sjokoladesaus som stivner i papirmuffinsformer.Tips
Gjør dette to runder om de blir for tynne første gang.
-
2Legg i fryseren til sjokoladen er stiv (ca 20 minutter), dra av papirformen.
-
3Ha iskule i, og frys igjen til den skal spises
-
4Før servering: ha kule nr 2 på toppen, og dekorer med saus og strøssel etter smak og behag