Til hovedinnhold

Is-muffins av sjokolade

Alle er enige i at is er godt, men av og til kan det kanskje være greit å utfordre den klassiske iskjeksen og finne på noe gøy?

Det vi liker aller best med is er at det kun er fantasien som setter grenser. Dette er superenkle ismuffins, som alle kan lage! Her har vi prøvd oss på pistasj-ismuffins av sjokolade! Vil du også prøve?

Ingredienser

  • Diplom-Is Lys sjokoladesaus som stivner på isen
  • Diplom-Is Sjokoladesaus
  • Diplom-Is Pistasj 2l
  • Papirmuffinsformer

Slik gjør du det

  1. 1
    Ha Sjokoladesaus som stivner i papirmuffinsformer.
    Tips

    Gjør dette to runder om de blir for tynne første gang.

  2. 2
    Legg i fryseren til sjokoladen er stiv (ca 20 minutter), dra av papirformen.
  3. 3
    Ha iskule i, og frys igjen til den skal spises
  4. 4
    Før servering: ha kule nr 2 på toppen, og dekorer med saus og strøssel etter smak og behag