Banansplitt kan lages så minimalistisk eller maksimalistisk du ønsker, og er garantert en vinner blant iselskere.
![Is med banan, karamellsaus, strøssel og friske bær](/inspirasjon/oppskrifter/banana-split/_/image/1b0f7e30-bf39-4b99-9c50-eec3f26d551e:368394f6cc6ee2d9b14e55ea0bf2863929fe2e2a/width-1000/Bananasplitt_m_str%C3%B8ssel.jpg)
Banansplitt
Den store klassikeren blant is-desserter, banansplitt! Dette er en dessert med tradisjoner helt tilbake til begynnelsen av 1900-tallet.
Ingredienser
-
Banan
-
Diplom-Is Fløteis Tress 2l
-
Diplom-Is Salt Karamellsaus
-
Diplom-Is Salt Karamellfudge
-
Diplom-Is Sjokladecrisp
-
Friske bær
Slik gjør du det
-
1Del en banan på langs og legg den i en dessertskål.
-
2Legg på tre kuler med is – her har vi brukt vanilje, sjokolade og jordbær fra Tress-is.
-
3Legg på tre kuler med is – her har vi brukt vanilje, sjokolade og jordbær fra Tress-is.Tips
Topp gjerne også med pisket krem og sjokoladesaus. More is more!