Til hovedinnhold
Is med banan, karamellsaus, strøssel og friske bær

Banansplitt

Den store klassikeren blant is-desserter, banansplitt! Dette er en dessert med tradisjoner helt tilbake til begynnelsen av 1900-tallet. 

Banansplitt kan lages så minimalistisk eller maksimalistisk du ønsker, og er garantert en vinner blant iselskere. 

Ingredienser

  • Banan
  • Diplom-Is Fløteis Tress 2l
  • Diplom-Is Salt Karamellsaus
  • Diplom-Is Salt Karamellfudge
  • Diplom-Is Sjokladecrisp
  • Friske bær

Slik gjør du det

  1. 1
    Del en banan på langs og legg den i en dessertskål.
  2. 2
    Legg på tre kuler med is – her har vi brukt vanilje, sjokolade og jordbær fra Tress-is.
  3. 3
    Legg på tre kuler med is – her har vi brukt vanilje, sjokolade og jordbær fra Tress-is.
    Tips

    Topp gjerne også med pisket krem og sjokoladesaus. More is more!