Dette er en dalgonakaffe med is, laget med deilig vaniljeis og har et hint av dulce de leche og kokos.
Dalgonakaffe med is
Er du glad i iskaffe, har du garantert fått med deg dalgona-trenden.
Ingredienser
-
10 kulerDiplom-Is Vanilje 2L
-
3 sssøt kondensert melk
-
2 sskokoskrem (evt. kokosmelk)
-
Espresso etter smak
-
Dulce de leche til pynt
-
Kremfløte til krem
-
Vaniljesukker til krem
Slik gjør du det
-
1Smør dulce de leche på innsiden av to glass med baksiden av en skje.Tips
Får du ikke tak i dulce de leche, kan du lage selv ved å koke en boks søt kondensert melk i tre timer.
-
2Pisk fløten til krem og smak til med vaniljesukker. Ha kremen over i en sprøytepose og la den stå i kjøleskapet.
-
3Miks vaniljeis, valgfri mengde espressoshots, kokosmelk og søt kondensert melk i en blender.
-
4Hell shaken over i glassene og sprøyt på kremen i dalgona-stil.
-
5Dryss over litt kanel og nyt!