Til hovedinnhold
Bilde av iskake, toppet med saus og strøssel

Enkel bursdagskake

Dette er en enkel bursdagskake som både bursdagsbarnet og gjestene vil elske. Iskaken lages på få minutter, og pyntes etter bursdagsbarnets ønsker.

Miks smaker, farger, sauser og strøssel, og gi selskapet en festlig isdrøm uten sidestykke.

Velg barnets favoritt-is, eller bruk tress-is slik at alle finner sin favoritt. Pynt gjerne med litt godteri, for en ekstra bursdagsvennlig is-dessert. 

Ingredienser

  • Diplom-Is Litago Sjokolade 1,2L
  • Diplom-Is Vanilje 2L
  • Diplom-Is Pistasj med sjokoladebiter 2L
  • Diplom-Is Sjokoladesaus som stivner på isen
  • Diplom-Is Sjokladecrisp
  • Diplom-Is Sjokoladekonfetti

Slik gjør du det

  1. 1
    Snu Litago-isen opp ned et serveringsfat.
    Tips

    Legg litt saus som stivner på isen i bunnen før du snus isen på serveringsfat, slik at kaken sitter mest mulig fast i fatet. 

  2. 2
    Hell sjokoladesaus som stivner på isen på toppen av isen, og la den renne ned langs sidene.
  3. 3
    Sett isen inn i fryseren igjen, slik at den holder seg fryst.
  4. 4
    Rett før servering dekorerer du iskaken med iskuler og topping, vi har gjort det slik:
    Tips
    • Først seks kuler med vaniljeis.
    • Deretter små kuler med pistasj-is med sjokoladebiter, disse har vi laget med et mindre kulejern.
    • På toppen har vi strødd over Sjokoladecrisp og Sjokoladekonfetti som både pynter opp og gir ekstra god smak.