Til hovedinnhold
Bilde av is i pyntet kjeks i vaffelkjeksholder

Hvordan pynte iskrem

Å invitere til isbar med kuleis og vaffelkjeks er stor stas for både store og små, og passer perfekt som dessertaktivitet i en barnebursdag, 17. mai eller andre festlige anledninger!

Pynter du iskjeksen med sjokolade og strøssel ser det ekstra lekkert ut. Enkelt og smakfullt er det også.

Ingredienser

  • Diplom-Is Vaffelkjeks
  • Diplom-Is Sjokoladesaus som stivner på isen
  • Diplom-Is Perler med bringebærsmak
  • Diplom-Is Sjokoladekonfetti

Slik gjør du det

  1. 1
    Hell sjokoladesaus som stivner på isen over i en skål.
  2. 2
    Dypp toppen av iskjeksen i sausen og la den dryppe av.
  3. 3
    Dekorer med strøssel på utsiden og innsiden av iskjeksen før sjokoladesausen har stivnet.
  4. 4
    Sett gjerne kjeksen litt i fryseren så sjokoladekanten stivner, hvis den ikke skal brukes med en gang.
    Tips

    Ha gjerne på ekstra saus eller strøssel på isen om du ønsker