Pynter du iskjeksen med sjokolade og strøssel ser det ekstra lekkert ut. Enkelt og smakfullt er det også.

Hvordan pynte iskrem
Å invitere til isbar med kuleis og vaffelkjeks er stor stas for både store og små, og passer perfekt som dessertaktivitet i en barnebursdag, 17. mai eller andre festlige anledninger!
Ingredienser
-
Diplom-Is Vaffelkjeks
-
Diplom-Is Sjokoladesaus som stivner på isen
-
Diplom-Is Perler med bringebærsmak
-
Diplom-Is Sjokoladekonfetti
Slik gjør du det
-
1Hell sjokoladesaus som stivner på isen over i en skål.
-
2Dypp toppen av iskjeksen i sausen og la den dryppe av.
-
3Dekorer med strøssel på utsiden og innsiden av iskjeksen før sjokoladesausen har stivnet.
-
4Sett gjerne kjeksen litt i fryseren så sjokoladekanten stivner, hvis den ikke skal brukes med en gang.Tips
Ha gjerne på ekstra saus eller strøssel på isen om du ønsker