Til hovedinnhold
pistasjis i kopp med heksehatt

Isheks med hatt

Hekser er kjente skapninger når det kommer til Halloween. Lag din egen isheks med pistasjis og spiselig hatt!

Grønne heksehoder og iskjekshatter har blitt en hit på Pinterest. Slik lager du den sagnomsuste heksa.

Ingredienser

  • Diplom-Is Pistasj 2L
  • Diplom-Is Tress 2L (sjokolade)
  • Pistasjnøtter
  • Lakrissnører
  • Sukkerøyne
  • Flat vaffelkjeks
  • Diplom-Is Sjokoladesaus som stivner på isen
  • iskjeks
  • Grillpinner

Slik gjør du det

  1. 1
    Fest iskjeksen på den flate vaffelkjeksen ved hjelp av en grillpinne for å lage heksehatten. Husk at litt av pinnen må stikke ut av heksehatten på undersiden. Dekk heksehatten med sjokoladesaus som stivner, plasser den oppå et glass (med pinnen nedi glasset) og sett i kjøleskapet.
  2. 2
    Fyll opp et krus med sjokoladeis og topp med en kule pistasjis. Stikk grillpinnen med heksehatten på toppen av pistasjiskulen.
  3. 3
    Pynt heksefjeset med sukkerøyne, lakrissnører og pistasjnøttnese.