Grønne heksehoder og iskjekshatter har blitt en hit på Pinterest. Slik lager du den sagnomsuste heksa.
Isheks med hatt
Hekser er kjente skapninger når det kommer til Halloween. Lag din egen isheks med pistasjis og spiselig hatt!
Ingredienser
-
Diplom-Is Pistasj 2L
-
Diplom-Is Tress 2L (sjokolade)
-
Pistasjnøtter
-
Lakrissnører
-
Sukkerøyne
-
Flat vaffelkjeks
-
Diplom-Is Sjokoladesaus som stivner på isen
-
iskjeks
-
Grillpinner
Slik gjør du det
-
1Fest iskjeksen på den flate vaffelkjeksen ved hjelp av en grillpinne for å lage heksehatten. Husk at litt av pinnen må stikke ut av heksehatten på undersiden. Dekk heksehatten med sjokoladesaus som stivner, plasser den oppå et glass (med pinnen nedi glasset) og sett i kjøleskapet.
-
2Fyll opp et krus med sjokoladeis og topp med en kule pistasjis. Stikk grillpinnen med heksehatten på toppen av pistasjiskulen.
-
3Pynt heksefjeset med sukkerøyne, lakrissnører og pistasjnøttnese.