Iskake passer til alle anledninger, men denne jordbæriskaken er kanskje perfekt til å overraske mor på morsdagen eller kjæresten på Valentines?

Jordbæriskake
En supersøt jordbæriskake som både er lekker å se på og deilig på smak.
Ingredienser
-
Diplom-Is Vanilje 2L
-
Diplom-Is Tress 2L
-
Diplom-Is Sjokoladesaus som stivner på isen
-
Diplom-Is Perler med bringebærsmak
-
Diplom-Is Sjokoladecrisp
-
Pisket krem
-
Kirsebær eller moreller
Slik gjør du det
-
1Sett vaniljeis opp ned på et fat. Hell gjerne litt sjokoladesaus som stivner på isen på fatet først, slik at isen ikke sklir rundt.
-
2Fest bringebærperler nederst rundt isen.
-
3Hell over sjokoladesaus som stivner på isen slik at det renner ned langs kanten av iskaken.
-
4La iskaken stå i fryseren frem til du skal pynte og servere den.
-
5Pynt iskaken med tre jordbæriskuler fra Tress-is boksen.
-
6Hell sjokoladesaus som stivner på isen over jordbæriskulene.
-
7Topp med pisket krem og bringebærperler.
-
8Avslutt med å plassere tre kirsebær på toppen av iskaken.