Til hovedinnhold
Iskake med jordbæris, sjokoladesaus og bringebærperler

Jordbæriskake

En supersøt jordbæriskake som både er lekker å se på og deilig på smak.

Iskake passer til alle anledninger, men denne jordbæriskaken er kanskje perfekt til å overraske mor på morsdagen eller kjæresten på Valentines? 

Ingredienser

  • Diplom-Is Vanilje 2L
  • Diplom-Is Tress 2L
  • Diplom-Is Sjokoladesaus som stivner på isen
  • Diplom-Is Perler med bringebærsmak
  • Diplom-Is Sjokoladecrisp
  • Pisket krem
  • Kirsebær eller moreller

Slik gjør du det

  1. 1
    Sett vaniljeis opp ned på et fat. Hell gjerne litt sjokoladesaus som stivner på isen på fatet først, slik at isen ikke sklir rundt.
  2. 2
    Fest bringebærperler nederst rundt isen.
  3. 3
    Hell over sjokoladesaus som stivner på isen slik at det renner ned langs kanten av iskaken.
  4. 4
    La iskaken stå i fryseren frem til du skal pynte og servere den.
  5. 5
    Pynt iskaken med tre jordbæriskuler fra Tress-is boksen.
  6. 6
    Hell sjokoladesaus som stivner på isen over jordbæriskulene.
  7. 7
    Topp med pisket krem og bringebærperler.
  8. 8
    Avslutt med å plassere tre kirsebær på toppen av iskaken.