Til hovedinnhold

Desserten til julebordet: Royal dessert i glass

Imponer gjestene med en Royal dessert i glass! Royal Crème Brûlée og karamelliserte epler smaker himmelsk, og passer perfekt etter nyttårsmiddagen. 

Denne oppskriften passer til 4 personer.

Ingredienser

  • 1 boks
    Royal Crème Brûlée
  • Salt karamellsaus
  • Knuste havreflarn
  • 3
    Epler
  • 1,5 dl
    Brunt sukker
  • 2 ss
    Smør

Slik gjør du det

  1. 1
    Skrell og rens eplene og del dem i båter. Ha brunt sukker, og smør i en stekepanne. La smøre smelte og ha så eplene i stekepannen. La eplene steke på middels varme til de blir møre og karamelliserte. Det tar ca 10 minutter. Følg med og rør ofte i pannen slik at eplene ikke svir seg og sukkeret smaker brent.
  2. 2
    Begynn oppleggingen ved å legge ett lag med salt karamellsaus i bunnen, så ett lag med knuste havreflarn, karamelliserte epler og til slutt en stor kule med Royal Crème Brûlée. Avslutt med litt mer deilig salt karamellsaus og topp det hele med litt knuste havreflarn.