Denne oppskriften passer til 4 personer.
Desserten til julebordet: Royal dessert i glass
Imponer gjestene med en Royal dessert i glass! Royal Crème Brûlée og karamelliserte epler smaker himmelsk, og passer perfekt etter nyttårsmiddagen.
Ingredienser
-
1 boksRoyal Crème Brûlée
-
Salt karamellsaus
-
Knuste havreflarn
-
3Epler
-
1,5 dlBrunt sukker
-
2 ssSmør
Slik gjør du det
-
1Skrell og rens eplene og del dem i båter. Ha brunt sukker, og smør i en stekepanne. La smøre smelte og ha så eplene i stekepannen. La eplene steke på middels varme til de blir møre og karamelliserte. Det tar ca 10 minutter. Følg med og rør ofte i pannen slik at eplene ikke svir seg og sukkeret smaker brent.
-
2Begynn oppleggingen ved å legge ett lag med salt karamellsaus i bunnen, så ett lag med knuste havreflarn, karamelliserte epler og til slutt en stor kule med Royal Crème Brûlée. Avslutt med litt mer deilig salt karamellsaus og topp det hele med litt knuste havreflarn.