Med enkle grep kan du forvandle boksisen til en skikkelig sjokoladeiskake som kan serveres både som avslutning på en deilig middag, eller kanskje som en imponerende dessert på nyttårsfesten!
![iskake med stjerneskudd](/inspirasjon/oppskrifter/sjokoladeiskake/_/image/78be890e-df8f-4e69-a58e-33be9bacf5d2:0bede57334dcf637089efd668a8c2c828385d3d2/width-1000/Festpyntet%20iskake.png)
Sjokoladeiskake
En sjokoladeiskake er en sikker dessertvinner på festbordet!
Ingredienser
-
Dream Sjoko Truffle
-
Diplom-Is sjokolade med sjokoladebiter
-
Sjokolade- eller lakris-gullkuler
Slik gjør du det
-
1Hell gjerne først litt sjokoladesaus som stivner på isen på et serveringsfat, slik at isen ikke sklir rundt.
-
2Snu en boks med Dream-is opp ned på fatet. For å få isen ut hel, og uten at den smelter for mye, kan du dra en kniv rundt på innsiden av boksen for å løsne isen, før du trykker den forsiktig ut.
-
3Sett fatet med isen inn i fryseren igjen frem til servering.
-
4Topp iskaken med små kuler av sjokoladeis, vi brukte et lite kulejern til dette.
-
5Pynt med spiselige gullkuler og sett et kakestjerneskudd i toppen som du tenner på før servering.