Med enkle grep kan du forvandle boksisen til en skikkelig sjokoladeiskake som kan serveres både som avslutning på en deilig middag, eller kanskje som en imponerende dessert på nyttårsfesten!

Sjokoladeiskake
En sjokoladeiskake er en sikker dessertvinner på festbordet!
Ingredienser
-
Dream Sjoko Truffle
-
Diplom-Is sjokolade med sjokoladebiter
-
Sjokolade- eller lakris-gullkuler
Slik gjør du det
-
1Hell gjerne først litt sjokoladesaus som stivner på isen på et serveringsfat, slik at isen ikke sklir rundt.
-
2Snu en boks med Dream-is opp ned på fatet. For å få isen ut hel, og uten at den smelter for mye, kan du dra en kniv rundt på innsiden av boksen for å løsne isen, før du trykker den forsiktig ut.
-
3Sett fatet med isen inn i fryseren igjen frem til servering.
-
4Topp iskaken med små kuler av sjokoladeis, vi brukte et lite kulejern til dette.
-
5Pynt med spiselige gullkuler og sett et kakestjerneskudd i toppen som du tenner på før servering.