Til hovedinnhold
bilde av tress-is i glass med strøssel, saus og krem

Tress-is lag på lag

Mange har tress-is som sin is-favoritt.

Her er en morsom måte å servere isen på, som garantert vil overraske familien eller gjestene. Server tress-is lag på lag i glass!

En fargerik favorittiskrem.

Ingredienser

  • Diplom-Is Tress 2L
  • Diplom-Is Sjokoladesaus
  • Pisket krem
  • Kjeks til pynt

Slik gjør du det

  1. 1
    Sett gjerne glassene du skal bruke en halvtime i fryseren, slik at de er kalde når du skal legge isen oppi.
  2. 2
    Begynn med den smaken du vil ha nederst i glasset. Bland isen raskt sammen i en mikser slik at den blir myk nok til å kunne helles i en sprøytepose.
  3. 3
    Bruk sprøyteposen til å legge isen lag på lag nedi glasset. Sett glasset litt i fryseren mellom hvert lag, slik at isen stivner og ikke blandes med neste lag. Sett til slutt isen i fryseren frem til servering.
  4. 4
    Før servering topper du tress-isen med pisket krem, sjokoladesaus og kjeks.