Til hovedinnhold

Gjenbruk av isbokser

Gi boksene nytt liv etter tiden med kjølig delikatesse-innhold og husk at du kan bidra å begrense unødig avfall med å gjenbruke isteden for å kaste!

I motsetning til mange andre plastbokser kan våre isbokser sorteres som plastavfall og fra et miljøperspektiv synes vi det er viktig å bidra til å begrense mengden plast, som havner restavfall, så mye vi kan. Men visste du at de tomme is-boksene fra Diplom-Is ikke trenger å gå i den blå posen i det hele tatt?

Vi i Diplom-Is vil at våre bokser skal ha et langt og fruktbart liv. De tomme Diplom-Is-boksene tåler å bli vasket i maskin og de kan fint brukes til oppbevaring av mat fra romtemperatur og lavere. Boksene våre fungerer også perfekt til annen oppbevaring og her er det bare fantasien som setter grenser! Leker, verktøy, kanskje de fine steinene barna samler på? Selv synes vi boksene virkelig kommer til sin rett på hobbyrommet eller hobbyhyllen. Her kan du samle fargestifter, sysaker og annet hobby-materiell. Rett og slett perfekt for å organisere! Strikking er inn som aldri før og unge, gamle, jenter og gutter har tatt til pinnene for å skape og utøve kreativitet. Her kommer tomme isbokser godt med! Organiser garnnøstene etter farge og størrelse og plasser boksene elegant i hyllen eller skuffen.

Isboks med strikketøy
Isboks med strikketøy

En annen problemstilling de fleste av oss kjenner seg igjen i er rot i oppbevaringskuffer. Sokkeskuffen er en kjent kilde til mye hverdagsfrustrasjon, frykt ikke, vi har en løsning! Våre tomme isbokser er som skapt til organisering av sokkeskuffen. Pass på å legge sokkene sammen så de blir avlange, så kan man stable sokkene tre og tre i rekke! Små trøyer, truser og andre småplagg passer også kjempegodt til isboksbevaring.

Isboks med klær
Isboks med klær

Boksene er også perfekt til lagring av leker på barnerommet. Barna elsker de fargerike lokkene og størrelsen gjør dem til perfekt lagringsplass for Lego, togbane, Playmo, lekebiler og andre småleker.

Det kan være lurt å markere hva salgs innhold du har i boksen med lapper, så slipper du åpne flere bokser før du finner det du leter etter. Et annet lurt triks er å fylle den tomme isboksen med tomme doruller for å dele den opp i mindre rom. Da får du full kontroll over småsakene!

Isboks med navnelapper
Isboks med navnelapper

Dette kan du også bruke den tomme Diplom-Is-boksen til:

*Oppbevaring av tegnesaker, perler eller hårstrikker.

*Oppbevaring av legoklosser. Har du flere isbokser kan du sortere brikkene etter farge.

*Sparebøsse, skjær en åpning til penger i lokket.

*Oppbevaring av ladere og andre løse ledninger.

Husk å kildesortere isboksen som plastemballasje når du ikke bruker den lenger.