Halloween-desserter
Her kommer tre skumle halloween-desserter for både store og små!
Festlige hodeskaller
La deg inspirere av Latin-Amerikas Halloween-feiring, «Dia de los muertos». Disse fargerike skjelettene setter garantert stemningen for kvelden.
Dette trenger du:
Diplom-Is Tress 2L (vanilje)
Marshmallows
Fargerik pynt
Spiselig tusj
Slik gjør du:
- Tegn hodeskalleansikter på marshmallows.
- Fest sukkerblomster på noen av dem med tannpirkere.
- Fyll opp vaniljeisen i skåler, plasser hodeskallene på toppen og dryss over fargerikt strø.
Populær pistasjheks
Grønne heksehoder og iskjekshatter har blitt en hit på Pinterest. Slik lager du den sagnomsuste heksa.
Dette trenger du:
Diplom-Is Pistasj 2L
Diplom-Is Tress 2L (sjokolade)
Pistasjnøtter
Lakrissnører
Sukkerøyne
Diplom-Is Vaffelkjeks
Flat vaffelkjeks
Diplom-Is Lys Sjokoladesaus som stivner på isen
Grillpinner
Slik gjør du:
- Fest iskjeksen på den flate vaffelkjeksen ved hjelp av en grillpinne for å lage heksehatten. Husk at litt av pinnen må stikke ut av heksehatten på undersiden. Dekk heksehatten med sjokoladesaus som stivner, plasser den oppå et glass (med pinnen nedi glasset) og sett i kjøleskapet.
- Fyll opp et krus med sjokoladeis og topp med en kule pistasjis. Stikk grillpinnen med heksehatten på toppen av pistasjiskulen.
- Pynt heksefjeset med sukkerøyne, lakrissnører og pistasjnøttnese.
Rød djevel
Det er neppe tilfeldig at jordbæris er så djevelsk godt!
Dette trenger du:
Diplom-Is Tress 2L (jordbær)
Rød sukkerpasta eller marsipan
Tannpirkere
Slik gjør du:
- Form djevelhorn av sukkerpasta eller marsipan. Fest på tannpirkere.
- Fyll opp en skål eller et glass med jordbæris.
- Sett på djevelhornene og nyt!