Til hovedinnhold

Halloween-desserter

Her kommer tre skumle halloween-desserter for både store og små!

Festlige hodeskaller

La deg inspirere av Latin-Amerikas Halloween-feiring, «Dia de los muertos». Disse fargerike skjelettene setter garantert stemningen for kvelden.

Dette trenger du:

Diplom-Is Tress 2L (vanilje)
Marshmallows
Fargerik pynt
Spiselig tusj

Slik gjør du:

  1. Tegn hodeskalleansikter på marshmallows.
  2. Fest sukkerblomster på noen av dem med tannpirkere.
  3. Fyll opp vaniljeisen i skåler, plasser hodeskallene på toppen og dryss over fargerikt strø.

Populær pistasjheks

Grønne heksehoder og iskjekshatter har blitt en hit på Pinterest. Slik lager du den sagnomsuste heksa.

Bilde av heks laget av is og vaffelkjeks

Dette trenger du:

Diplom-Is Pistasj 2L
Diplom-Is Tress 2L (sjokolade)
Pistasjnøtter
Lakrissnører
Sukkerøyne

Diplom-Is Vaffelkjeks

Flat vaffelkjeks
Diplom-Is Lys Sjokoladesaus som stivner på isen
Grillpinner

Slik gjør du:

  1. Fest iskjeksen på den flate vaffelkjeksen ved hjelp av en grillpinne for å lage heksehatten. Husk at litt av pinnen må stikke ut av heksehatten på undersiden. Dekk heksehatten med sjokoladesaus som stivner, plasser den oppå et glass (med pinnen nedi glasset) og sett i kjøleskapet.
  2. Fyll opp et krus med sjokoladeis og topp med en kule pistasjis. Stikk grillpinnen med heksehatten på toppen av pistasjiskulen.
  3. Pynt heksefjeset med sukkerøyne, lakrissnører og pistasjnøttnese.

Rød djevel

Det er neppe tilfeldig at jordbæris er så djevelsk godt!

Bilde av jordbæris i skål

Dette trenger du:

Diplom-Is Tress 2L (jordbær)
Rød sukkerpasta eller marsipan
Tannpirkere

Slik gjør du:

  1. Form djevelhorn av sukkerpasta eller marsipan. Fest på tannpirkere.
  2. Fyll opp en skål eller et glass med jordbæris.
  3. Sett på djevelhornene og nyt!