Til hovedinnhold

Is for alle

Enten du foretrekker sjokolade, karamell, eller frisk sorbet – på pinne eller i kjeks. Småis-familien til Diplom-Is har noe for enhver smak! Småis-familien til Diplom-Is består av de gode, gamle klassikere, premium-is man aldri blir lei, nye og spennende smaker man bare MÅ prøve, og friske og lette alternativer hvis man ønsker å kose seg med god samvittighet.

Klassikerne
Du har kanskje hørt frasen «Da jeg var ung, kostet krone-isen 1 krone!». Klassikere som krone-is, Sandwich, Lollipop og PinUp har vært en del av småis-familien i flere tiår, og har fulgt flere av oss gjennom hele oppveksten. De bringer frem gode minner, og er en favoritt blant mange.

Royalfamilen
Slektstreet til Royal begynner å ta form, med smaker som vanilje med mørk sjokolade, mandel, pistasj, Trippel med karamell, Lakris og Trippel Magi. Isen er delikat og god, og gir smaksopplevelser som bare Royal kan gi. En familie man bare blir så glad i!

Kos deg med god samvittighet
Blant småisene våre finner man også sunnere alternativ som Fruitero og DREAM. Med disse produktene kan du kose seg mer, men på fornuftig vis – uten at det går på bekostning av smaken. Det blir rett og slett enklere for deg å unne deg noe godt litt oftere.

Har du enda ikke funnet en favoritt? Småisfamilien blir stadig større, og plutselig dukker det opp en, eller kanskje tre, for deg!