Til hovedinnhold

Cristina Dinca

– Det gjør meg skikkelig stolt å ha så mange gode kollegaer. Vi hjelper og støtter hverandre, gjør hverandre gode, og står på i vanskelige tider. 

Cristina Dinca startet som sesongmedarbeider i produksjonen i 2016, og ble ansatt som maskinoperatør i 2018. Men hun var allerede godt kjent med Diplom-Is før den tid. 

– Jeg jobbet som renholder hos Diplom-Is før jeg startet i produksjonen. Den erfaringen har vært gull verdt, for jeg lærte mye om renhold og hvor viktig det er for å produsere iskrem. 

Cristina studerte Biokjemi i hjemlandet Romania, og begynte å studere IT da hun flyttet til Norge. I tillegg til maskinoperatør er Cristina Hovedverneombud for hele Diplom-Is. 

– Jeg var verneombud i 3 år og ble i år hovedverneombud for hele Diplom-Is. Jeg er veldig opptatt av HMS og arbeidsmiljø og ønsker att alle medarbeidere skal ha det trygt og bra på jobb. 

Normalt jobber Cristina skift i produksjonen, men akkurat nå tar hun også fagbrev i industriell matproduksjon. 

– Jeg har fått hospitert hos forskjellige avdelinger og produksjonslinjer i fabrikken. Dette har vært både lærerik og gøy, og jeg fått en bedre forståelse av hele verdikjeden. Jeg har blitt bedre kjent med flotte medarbeidere som står på hver dag med glede, til tross for at det til tider kan være svært hektisk. 

En av grunnene til at Cristina trives i Diplom-Is er alle medarbeiderne hun omgås med daglig, og blir kjent med via sin rolle som hovedvernoombud. 

– Det gjør meg skikkelig stolt å ha så mange gode kollegaer. Vi hjelper og støtter hverandre, gjør hverandre gode, og står på i vanskelige tider. 

Cristina er alltid nysgjerrig og interessert i å lære mer om de ulike funksjonene i Diplom-Is. Når hun får spørsmålet om hvilke sko hun skulle fylt hvis hun skulle hatt en annen stilling i Diplom-Is, er det ingen ringere enn vår egen administrerende direktør. 

– Kanskje ikke fast, men skulle gjerne prøvd meg for en dag! Jeg er nysgjerrig og ser læring i alle typer stillinger, så egentlig kunne jeg prøvd det meste. 

Når det kommer til favorittis er det to som troner på toppen. 

– Det er alltid vanskelig å velge mellom Royal Trippel Frappe og Dream Mango & Pasjonsfrukt, så de har delt førsteplass.