Til hovedinnhold

Mange spennende iskremnyheter fra Diplom-Is

I 2021 lanserer Diplom-Is en rekke nyheter innenfor småis og boksis. I tillegg til å ta tilbake 90-tallsklassikeren Drillo-isen, fokuserer selskapet på nytelse for alle – og utvider Royal-serien med hele fire nye produkter, deriblant en vegansk is.

På 90-tallet var den fotballformede Drillo-isen å finne i isdisker over hele landet. I 2021 kan man igjen finne klassikeren, laget på samme måte som før. 

– Relanseringen av Kræsj Pink i 2020 gikk over all forventing, og skapte et stort engasjement. Dette fikk oss til å dykke i arkivet igjen, og vi tror folk er klare for en ny klassiker. Denne gangen henter vi tilbake Drillo-isen, slik vi alle husker den fra 90-tallet, sier markedsdirektør Anne Borgen Sturød.  

Isen kommer til å se ut som 90-tallsversjonen. Den er formet som to fotballer, har et søtt karamell-trekk med biter av cornflakes, og krokankuler med melkesjokoladetrekk.

 

Royal med flere smaker

Royal kommer med hele fire nye produkter i år – to småis og to boksis.

Royal Trippel Sjokolade er isen som har mer av alt. Den er laget på norsk fløteiskrem dyppet i ekte melkesjokolade, hvit sjokolade og kjeksbiter.

– Både Royal Trippel Karamell og Trippel Magi har vist seg å bli favoritter blant mange iskremelskere. Større biter og flere lag tilfører isen det lille ekstra. Derfor lanserer vi en Royal-ispinne laget på norsk fløteiskrem, med lag av melkesjokolade, hvit sjokolade og kjeksbiter. En is for alle som elsker sjokolade, sier markedssjef Marianne Grøtte.

Et annet produkt med økt etterspørsel er vegansk is. Royal Peanøtt Vegan vil bli den første veganske småisen under Royal-merket.

– Royal leverer alltid iskrem av høy kvalitet og også denne gangen har vi laget en skikkelig god peanøtt-is dyppet i sjokolade og peanøtter, sier Borgen Sturød.

I fjor lanserte Diplom-Is tre ulike Royal 0,5 l bokser. I år får alle lakriselskere drømmen oppfylt: Royal 0,5 l lakris med lakrisfudge, salte lakrisperler og salt lakrissaus.

I tillegg kommer Royal serveringsis med en helt ny smakskombinasjon - ostekake og pasjonsfrukt.

 

Tropisk smaksbombe

Når sola og varmen kommer tilbake kan det friste med noe kaldt og friskt. I 2021 kommer smakskombinasjonen mango og pasjonsfrukt fra Dream, en pinneis av youghurtis og sorbet, dyppet i et frukttrekk.

I tillegg vil Kræsj Pink og Fruitero med 80% frukt komme i praktiske flerpakninger som gjør det lett å dele isfavorittene med flere.

Alle de nye produktene vil være i salg fra uke 8.