Til hovedinnhold

Nå lanseres resten av sommerens nyheter fra Diplom-Is

Kjempe Yes har allerede tatt markedet med storm, og topper allerede listen over mest solgte små-is nyheter. Nå lanseres enda flere spennende nyheter, blant annet kommer pinne-is bestselgerne Royal Trippel og Royal Trippel Sjokolade på boks!

Mer av den Royale smaken

- Vi vet at Royal Trippel og Royal Trippel Sjokolade er manges favoritt i småisdisken, og vi er veldig glade for nå å kunne lansere smaken folk elsker fra Royal pinne-is, på boks, sier Merkevaresjef i Diplom-Is Marianne Nygård-Hansen. 

Royal Trippel Original 465ml er Premium fløteiskrem med ekte bourbon vanilje, proppet full med karamellflak, karamellsaus og biter av melkesjokolade som smelter i munnen. Royal Trippel Sjokolade 465ml er Premium fløteiskrem med ekte vanilje og fløteiskrem med sjokoladesmak, proppet full med biter av ekte melkesjokolade, kjeksbiter og hvit sjokolade som smelter i munnen.

- Med andre ord, smakene du elsker fra pinneis på boks. Denne boksen spiser du helst alene eller kanskje du deler den med en annen livsnyter, fortsetter Nygård-Hansen.

Royal pinne-is på boks

Diplom-Is satser videre på vegansk is

En annen nylansering i Royal-familien er Royal Havre vanilje, skogsbær og sjokoladekjeks 465ml. Dette er en deilig og fyldig vegansk iskrem laget med havre og med smak av vanilje, frisk skogsbærsaus og biter av brownie.

- Alle skal finne sin favoritt i vår portefølje, og Royal Havre vanilje, skogsbær og sjokoladekjeks er et eksempel et eksempel på en vegansk iskrem som ikke har spart på noe. Med Royal som avsender vet du at det er dedikasjon i både ingredienser og smak. Perfekt når du vil ha premium iskrem men foretrekker et vegansk alternativ, sier Direktør for strategi og kommunikasjon i Diplom-Is, Mari Ellestad.  

12047_RoyalVaniljeSkogsbarBrownieHavre500ml_2022_box0 % Sukker

Det er ikke bare veganske alternativer og pinne-is forvandlet til boks Diplom-Is kommer med denne våren. 

- Vi ser økende etterspørsel etter produkter uten sukker og lanserer derfor et nytt konsept, Diplom-Is 0% Sukker. Dette er en forfriskende saftis uten sukker med friske smaker av ananas & sitron, og rød appelsin & jordbær. Denne kommer som flerpakning med 10 stk i pakken, sier Merkevaresjef i Diplom-Is Marianne Nygård-Hansen.

0% Sukker

 

Andre nyheter

For sjokoladeelskere kan vi også avsløre at de populære sjokolademerkene Mars og Snickers er på vei ut i butikk – i form av iskrem!

- Gjennom vårt samarbeid med Mars er vi glade for å kunne tilby disse populære godbitene i det Norske markedet, sier Direktør for strategi og kommunikasjon i Diplom-Is, Mari Ellestad. 

Mars og Snickers

Alle produktene er på vei ut i det ganske land, og vil være å finne i isdiskene fremover. Butikker og kiosker som selger Diplom-Is er blant annet REMA 1000, Coop, Narvesen, 7- Eleven og Cirkle K.