Til hovedinnhold

Årets nyheter fra Diplom-Is

Med årets nyhetsslipp kommer det både etterlengtede, men også helt nye smaker. To relanseringer og flere nye produkter vil pryde årets iskart.

Lokalhelten fra Drammen, Kjempe Yes, kommer tilbake. Isen har vært etterlengtet av mange fans over hele landet. 

Kjempe Yes

– Det er moro å se hvilket engasjement som kan oppstå rundt iskrem. Da vi så det enorme engasjementet rundt relanseringen av Kræsj Pink, forstod vi at det ligger noe eget i disse klassikerne. Det fikk oss til å dykke i arkivet igjen, og i fjor hentet vi tilbake Drillo-isen. Nå, i 2022, er vi klare for å bringe tilbake Kjempe Yes, sier kommunikasjonsansvarlig i Diplom-Is, Anne-Lene Molland. 

Med hele 25 000 medlemmer av Facebookgruppen «Vi som ønsker saftisen Kjempe Yes tilbake på markedet», er det ingen tvil om at engasjementet rundt isen fra Drammens-Is er stort. 

– Etter stor pågang fra forbruker vet vi at denne har vært en etterlengtet is, og at tiden nå er inne for å ta den tilbake. Vi er veldig glade for å kunne få muligheten til å produsere denne klassikeren. Og håper at gjensynet med Kjempe Yes vil gi forbrukere gode minner om både Drammens-Is og den saftige klassikeren, sier produktsjef i Diplom-Is, Katharina Belgau Andreassen. 

En annen relansering er Dream Lemon Heaven 0,8 L med smak av sitron. Den var en favoritt da den ble lansert første gang, og har vært en etterlengtet smak. 

Ny og forbedret Fruitero 

Innen fruktis, har Diplom-Is hatt flere produkter under merket Fruitero. Årets nyhet, Fruitero 80% jordbær og bringebær, gjorde rent bord i en blindtest der den ble kåret til den beste fruktisen med smak av røde bær*. 

Fruitero Jordbær bringebær_bredde

– Flere velger sunnere alternativer og ofte fruktis når de er i småisdisken. Fruitero har lenge gjort det bra, og vi har nå gjort isen enda bedre med høyere fruktinnhold og en kremet konsistens som minner om en fruktsmoothie på pinne, sier Andreassen. 

Også i de større isdiskene vil man kunne finne en ny flerpakning med Fruitero 80% med smak av Mango. 

Mer av den Royale smaken 

Også under merket Royal vil man finne nyheter. Royal Jordbær & Marengs 0,9 L skal gi deg smaken av sommer gjennom ekte vanilje, frisk saus av ekte jordbær, toppet med knasende marengsperler. 

Royal jordbær og marengsperler

Fjorårets nyhet, Royal Trippel Sjokolade, ble en favoritt blant mange. Dette er en fløteiskrem med sjokoladesmak, dyppet i ekte melkesjokolade med kjeksbiter og ekte hvit sjokolade. Så for alle dem som elsker sjokolade, kommer denne nå i flerpakning med 6 stk mini-is. 

strøssel 2022

Noe digg til isen 

Også innen tilbehør lanserer Diplom-Is to nye strøssel. Salt lakris og Supersur Krønsj med smak av eple.

Alle produktene vil være tilgjengelig i butikk fra uke 8, men det vil være mulig å finne noen av produktene i enkelte butikker allerede nå. Butikker og kiosker som selger Diplom-Is er blant annet REMA 1000, Coop, Narvesen, 7-Eleven og Cirkle K. 

 

* Testet mot de to største konkurrentene av fruktis med smak av røde bær. 59% av deltagerne oppga at de likte Fruitero 80% Jordbær & Bringebær best av de tre variantene som ble testet (Nude Jordbær fra Hennig Olsen og Nü Bringebær fra Isbjørn-Is). Testen ble gjennomført høsten 2021, med 203 respondenter.