Til hovedinnhold
Bilde av en halv vannmelon med oppkuttet frukt og is

Sommer-iskremen

Det er lov å lengte mot varmere tider.

Denne iskremdesserten tar deg nesten helt dit.

Ingredienser

  • 1 boks
    iskrem, bruk gjerne flere typer, f. eks Royal Vanilje 0,9L eller Diplom-Is Vanilje 2L
  • ½
    vannmelon
  • ½
    galliamelon
  • ½
    honningmelon

Slik gjør du det

  1. 1
    Bruk et melonjern til å ”scoope” ut kuler fra melonene. Skrap ut restene fra vannmelonen, slik at du kan bruke den som bolle.
    Tips

    Får du tak i friske bær, som bringebær, jordbær eller blåbær, kan du pynte med dette også. Hvis du vil ha den helt ”tropisk”, bruk også biter av kiwi, mango og ananas. Fargerikt og godt!

  2. 2
    Fyll den halve, tomme melonen med iskrem- og melonkuler.
  3. 3
    Server med en gang!