Til hovedinnhold

Isbar til bursdag

Lykken er en egen isbar midt i stua. Inviter til bursdag og la barna lage sin egen kuleis, med strøssel, sauser kjeks og bær.

Is er en storfavoritt i barnebursdag, og en enkel og morsom løsning på bursdagsdesserten. Du slipper å bake, det krever minimalt med forarbeid og er garantert suksess hos både jubilant og gjester. Server isen i skål eller kjeks, og la gjestene pynte med saus og strøssel som de selv vil.

Lag en isbar

Ekstra gøy er det om du lager en liten isbar hjemme, det er ikke så mye som skal til for å imponere små gjester. Hell strøssel og pynt i krukker og glass, still sausene opp på rekke og rad og heng opp et hjemmelaget skilt, og så er det bare å stå klar med isskjeen og be gjestene stille seg i kø for å bestille is.

Visste du at du kan bruke esken som vaffelkjeksen ligger i som isholder? Enhver isbar har en egen holder til isen, og nå kan du enkelt lage dette selv. Bare trykk ut papprundingene på den ene langsiden av esken, og vipps så har du plass til fire is klare til servering.

Hvis du på forhånd har pyntet iskjeksene med sjokolade og strøssel ser det ekstra lekkert ut.

Tips til topping

Det finnes nesten ingen grenser for hvilke søtsaker du kan pynte isen med, og Diplom-Is har et bredt utvalg av sauser og strøssel som både pynter opp og gir masse god smak. Du finner all tilbehør til is her.

Bursdags-iskake?

Ønsker du å servere en imponerende iskake i bursdagen istedenfor, helt uten å bake? Her finner du oppskrift på en enkel bursdagskake