Til hovedinnhold

Jobb hos oss

Muligheter i Diplom-Is

Hvorfor velge Diplom-Is som arbeidsplass? Vår ambisjon er å være bransjens mest solide og nyskapende merkevareselskap. Vi kan by på mange spennende og utfordrende jobber på alle nivåer innenfor produktutvikling, markedsføring, salg, innkjøp, produksjon, logistikk, distribusjon, kvalitet, HR og økonomi.
medarbeider i Diplom-is

Det skal være gøy å gå på jobb hos oss. Her får du spennende arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø. Her skal du trives og vokse som menneske og medarbeider. Du får mulighet til en variert arbeidshverdag, og du får tillit, ansvar og gode muligheter for faglig utvikling.

Diplom-Is er tilstede i hele landet, og vi har rundt 510 medarbeidere fordelt på hovedkontor, fabrikk og lokale avdelinger i Harstad, Trondheim, Bergen, Stavanger og Bunes. Vi har engasjerte medarbeidere som bidrar til å skape et positivt arbeidsmiljø.

Vi legger stor vekt på kompetanseutvikling og benytter læringsmodellen 70:20:10, som er et rammeverk for hvordan vi skal lykkes med kompetanseutvikling i en travel hverdag.

70:20:10

  • 70 % av læringen kommer gjennom jobbhverdagen og det du lærer og erfarer der.
  • 20 % av læringen skjer gjennom samarbeid, coaching og tilbakemeldinger.
  • 10% av læringen oppnår du ved faglig påfyll og ved formelle kompetansetiltak som kurs og programmer.

Jobber du hos oss får du muligheter til å ta ansvar. Vi satser på utviklingstiltak for våre medarbeidere og ledere. Vi gjennomfører ulike kurs og programmer internt, og det er også muligheter for eksterne kurs samt utviklingstiltak hos morselskapet, TINE SA. Den viktigste arenaen for kompetanseutvikling ligger imidlertid i hverdagen. I nært samarbeid med kolleger og ledere bygger vi en kultur som legger vekt på læring og forbedring.

Lærling i Diplom-Is

Vi er en spennende og teknologisk matindustri. Diplom-Is er godkjent lærebedrift og ønsker å gi våre lærlinger en god start på et aktivt yrkesliv. 

Vi har behov for forskjellig fagkompetanse og tilbyr lærlingplasser innen: 

  • Industriell matproduksjon 

  • Tekniske fag: automatiker, industrimekaniker, produksjonstekniker 

  • Transportfag: yrkessjåfør, logistikk 

Du kan lese mer på: https://www.vilbli.no/nb/nb/no

 

Bilde av to medarbeidere som jobber med trygg mat og kvalitet

Som medarbeider er det opp til deg hvor langt du vil nå! Bli med på laget!