Til hovedinnhold

Fruitero - best i smakstest!

Vi har gjort vår populære Fruitero enda bedre!
fruitero jordbær og bringebær 9-16

 

Har du smakt Norges beste fruktis? Vår nye Fruitero  80% Jordbær & Bringebær er best i test blant andre fruktiser*, så hvis du er på leting etter en skikkelig god fruktis, er det verdt å teste denne!   

Vår nye Fruitero er laget på hele 80% frukt og bær, med en kremete konsistens som minner om en fruktsmoothie på pinne. Isen har vunnet smakstest blant andre fruktiser med smak av røde bær. 

Under Fruitero-merket finner du også Fruitero 80% Mango. Denne kommer i en praktisk flerpakning. Isen har en kremete konsistens med en frisk smak av Mango.  

 

 

fruitero mango MP 9-16

 

Vi satser på fruktis! 

Vi har tidligere hatt Fruitero 50% Bringebær & Jordbær, og Fruitero 80% Bringebær, mango og eple. Disse to blir erstattet med Fruitero 80% Jordbær & Bringebær og Fruitero 80% Mango. Enda høyere fruktinnhold, og enda mer balansert smak! 

Begge produktene vil være tilgjengelig i butikk fra uke 8, men kan være å finne i enkelte butikker allerede nå. Butikker og kiosker som selger Diplom-Is er blant annet REMA 1000, Coop, Narvesen, 7-Eleven og Cirkle K. 

* Testet mot de to største konkurrerentene av fruktis med smak av røde bær. 59% av deltagerne oppga at de liker Fruitero 80% Jordbær & Bringebær best av de tre variantene som ble testet (Nude Jordbær fra Hennig Olsen og Nü Bringebær fra Isbjørn-Is). Testen ble gjennomført høsten 2021, med 203 respondenter.

 

Rapport fra smakstest

Her kan du laste ned rapport fra smakstesten, gjennomført av Faktum Markedsanalyse.

Last ned rapport (PDF) her.