Til hovedinnhold

Bærekraft gjennom hele verdikjeden

Bærekraft i Diplom-Is

Diplom-Is skal ikke bare lage førsteklasses iskrem. Vi skal også lage den på en måte som best mulig tar vare på planeten vår og menneskene som bor på den. 

Diplom-Is eier hele verdikjeden, fra produksjon av iskrem i fabrikk til distribusjon i butikk. Dette gir oss en unik innsikt og mulighet til å jobbe målrettet med bærekraftige tiltak fra start til mål. I 2021 har vi utarbeidet ny strategi og bærekraftig vekst er et sentralt fokusområde i strategien. Bærekraft har lenge vært på agendaen til Diplom-Is, og med dette løfter vi arbeidet ytterligere. Som en del av problemet, må vi også være del av løsningen – og det gjør vi ved å integrere bærekraft i alle våre arbeidsprosesser.   

I Diplom-Is velger vi bevisst råvarer og emballasje som er produsert på en bærekraftig måte gjennom gode relasjoner til våre leverandører. Som kunde skal du være trygg på at produktene du kjøper er produsert slik at mennesker, dyr og miljø har blitt tatt vare på – i tillegg til at de er trygge å spise.

Medarbeiderne våre står sentralt i Diplom-Is. Vi jobber derfor målrettet mot 100% engasjement og 0 skader.

forside rapport

Her kan du lese vår bærekraftsrapport for 2021 som viser bredden i arbeidet som er blitt gjort, og hvor vi skal fremover. Last ned rapporten (PDF) her.

 

Her kan du lese om hvordan vi ved å endre fargen i våre sorte Royal-bokser, kan resirkulere 130 tonn mer plast i året.

Les også om bærekraft i TINE