Til hovedinnhold

Fra råvare til sluttprodukt

Vår iskremreise

Fra råvare til sluttprodukt

Siden vi eier hele verdikjeden, kan vi sikre at isen du spiser er av høy kvalitet. Fra vi får inn råvarene gjør vi alt selv: Vi blander mange typer miks av blant annet fløte, yoghurt, saft og sorbet som blir til kjente og nyskapende iskremprodukter av høy kvalitet.

Dette betyr at vi kan tilby arbeidsplasser innenfor en rekke områder. Mange ulike fagmiljøer er representert, og Diplom-Is er en dynamisk og fremtidsrettet arbeidsplass.

Vi har en egen avdeling som driver med produktutvikling. Her har vi eget testkjøkken, hvor vi tester nye produkter og smaker, og hvor iskrem-ideer blir til virkelighet.

I produksjonen forvandler vi gode råvarer til velsmakende produkter. På iskremfabrikken mikser vi ingredienser til ulike iskremvarianter ved hjelp av moderne produksjonsutstyr.

Diplom-Is har egen distribusjon. Etter kvalitetstest setter vi varene på fryselager. Deretter sørger sjåførene våre for at iskremen kommer ut i butikker og andre utsalgssteder rundt om i hele landet.

Det er mange Diplom-Isbiler som kjører rundt i Norges nabolag for å skape gode iskremøyeblikk!

Gjennom markedsføring og salg mot forhandlere og sluttbrukere sørger vi for at våre gode gamle klassikere beholder sin posisjon i markedet. Samtidig strekker vi oss hele tiden etter å være innovative og utvikle oss i takt med etterspørsel og trender for å skape nye favoritter.

Vår verdikjede trenger også et dyktig støtteapparat for å få produsert og distribuert smakene som hele Norge har elsket i generasjoner.