Til hovedinnhold

Om oss

Selskapet

Diplom-Is er smaken av de nære tingene du elsker mest. Sommer og sol, gode minner, fine øyeblikk og nye opplevelser. Vi er stolte av å ha vært en del av den norske folkesjela helt siden 1930 – med høy kvalitet, ekte begeistring og en ustoppelig sans for nye smaker. Uansett hvor du er, er vi like i nærheten med en is som får frem smilet. Det handler om å skape glede, om felles opplevelser, om alle de små og fine øyeblikkene som vi deler med hverandre.

Selv de aller beste dagene blir enda bedre med førsteklasses iskrem. Og når du våkner til morgensol fra blå himmel, har vi i Diplom-Is vært oppe i timevis for å lage deilig is. Iskremfabrikken vår ligger i skogkanten hjemme i Nittedal, og det er her vi skaper smakene som hele Norge har elsket i generasjoner.

Vi eies av stolte, norske melkebønder fra hele landet, som gir oss nydelig fløte i verdensklasse. Det er de naturlig friske råvarene som gir Diplom-Is smakene du er vokst opp med – og alltid vender tilbake til. Vi bevarer den helnorske kvaliteten i alt vi gjør, og har klare bærekraftmål for produksjonen vår.

Når det handler om god smak, er det ingen som kjenner Norge bedre enn oss. Vi har klassikerne alle elsker, men sitter likevel ikke stille. Vi er alltid på jakt etter nye idéer, smaker og løsninger. Det er denne evnen til å tenke nytt som har drevet oss videre i 90 år – og som gjør at vi gleder oss stort til å skape mange fine øyeblikk de 90 neste årene.

Diplom-Is er originalen som elsker å overraske med nye smaksopplevelser. Din iskremglede er vår store lidenskap. Derfor legger vi all vår stolthet i å skape morgendagens favoritter, slik at alle kan finne en Diplom-Is-favoritt for sine små og store øyeblikk. 

Vi produserer og markedsfører iskrem og frosne desserter under merkevarene Royal, Dream, Krone-Is, Pin-Up, Lollipop, Sandwich, Kræsj Pink, Fruitero og Gullpinne. I tillegg samarbeider vi med Mövenpick, Mars og Froneri og selger deres iskrem i Norge.

Hvert år lanserer vi nye spennende produkter. Vår iskremfabrikk ligger på Gjelleråsen, rett utenfor Oslo. I tillegg har vi avdelinger i Stavanger, Bergen, Trondheim, Harstad og Brevik. Vi selger om lag 30 millioner liter iskrem årlig og omsetter for over en milliard kroner. Selskapet har i gjennomsnitt 510 medarbeidere gjennom året.

Diplom-Is AS er et heleid datterselskap av TINE SA og er en av de ledende iskremprodusentene i Norge.

Våre datterselskap er: Kulinaris AS, Laguna Produkter AS, Isdalen AS og Plug-In Service AS.

 

Ledelsen

Bilde av Martin Kjekshus

Martin Kjekshus / Administrerende direktør

Favorittis: Royal Mandel

Bilde av Fredrik A. Gromsrud

Fredrik A. Gromsrud/ Økonomidirektør

Favorittis: Royal Trippel

Bilde av Mari Ellestad

Mari Ellestad / Direktør strategi og kommunikasjon

Favorittis: Kjempe Yes

Bilde av Geir Morten Stokke Johnsen

Geir Morten Stokke Johnsen / Kommersiell direktør

Favorittis: Royal Trippel Magi

Christian Ødegård

Christian Ødegård / Produksjonsdirektør

Favorittis: Pæreis

Bilde Christine Fayen

Christine Fayen / Direktør Logistikk og Vareforsyning

Favorittis: Royal Vanilje

Bilde av Marianne Grøtte

Marianne Grøtte / Markedsdirektør

Favorittis: Royal Trippel Magi